Un estiu saludable

Un estiu saludable és el primer programa de rutines d’estiraments perquè cada dia dediquis uns minuts a mobilitzar el cos de la forma més adient possible! Estem segures que us encantarà.

 

En què consisteix el programa “Un estiu saludable”?

Es tracta de 5 rutines d’exercicis d’entre 18 i 25 minuts diferents dissenyades per la Càrol amb estiraments i moviments que et despertin els músculs i et nodreixin les articulacions. Sempre seran exercicis respectuosos pel cos, amb treball de l’equilibri i exercicis d’abdominals sense risc. En pots veure un exemple aquí sota.

Cada dia és diferent: un dia tindràs mandra, podràs escollir la rutina més lenta, un altre dia estaràs més enèrgic i et vindrà de gust treballar la força, un altre dia potser preferiràs practicar l’equilibri… La idea de Rutines de Felicitat és aprendre a escoltar el cos per donar-li el que ens demana.

Després aquests vídeos et serviran per guiar la teva pràctica diària sempre que vulguis. A partir d’ara, si un dia no arribes al gimnàs o plou, tindràs aquests vídeos a la teva disposició! 😉

L’exercici és la única manera comprovada de lluitar contra l’envelliment i, a més a més, ens fa feliços. Dr. Louis Ignarro, premi Nobel de Medicina

Què inclou?

  • 5 pautes d’exercicis diferents de la Càrol gravades en vídeo d’entre 18 i 25 minuts. Els podràs veure sempre que vulguis.
  • Mira aquest exemple de com seran els 5 vídeos:

Detall de les rutines de la Càrol

  1. Comença el dia amb tendresa. 18 minuts. Obre els pulmons, mobilitza totes les articulacions amb suavitat i sent com es va escalfant la musculatura progressivament.
  2. Bon dia amb energia! 19 minuts. Una rutina més intensa, que introdueix el treball de l’equilibri per estimular la musculatura més profunda del cos.
  3. Equilibri i reprogramació abdominal! 20 minuts. Una rutina encara més exigent, amb exercicis més difícils que introdueixen la reprogramació d’abdomen per protegir la nostra columna.
  4. Tens mandra? Una rutina tranquil·la i relaxada. 25 minuts. Pels dies que ens costa més llevar-nos, una rutina dolça que podem fer asseguts o estirats. També et pot servir per calmar-te si estàs en un moment d’estrès.
  5. Vols suar de valent? 25 minuts. Aquesta és la més difícil perquè introduïm el treball de la força. Descobriràs el treball de la neurodinàmia (moviment dels nervis).

És per mi?

Estàs estressat? Tens una feina sedentària? Estàs enganxat al mòbil? Vols dedicar-te temps de qualitat per a tu? Si la majoria de respostes són que sí, aquest programa, definitivament, és per tu!

Si tens algun problema de salut o una lesió concreta cal que ens ho consultis prèviament per email i et podrem aclarir si aquest programa és adient per tu.

El que és important és que cadascú prengui consciència dels seus límits. I sobretot, no has de forçar cap exercici ni sentir dolor en la seva execució.

Què necessito?

Una pantalla per veure els vídeos, una màrfega, roba còmoda, un polsim de temps i un somriure.

 

Com funciona?

Quan rebem la transferència t’enviarem els 5 vídeos al correu electrònic que ens hagis facilitat.

 

Programa-un-estiu-10